Ceba-rock: Els Catarres, Candela Roots, Las Hijas de la Cumbia i Aspart

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona ha presentat el cartell de la dotzena edició del Festival Ceba-rock que se celebrarà el 29 de juny en l’esplanada del Parc Municipal Benjamín March Civera i amb entrada lliure.

Com a cap de cartell hi participaran Els Catarres, un dels grups de música pop-folk de moda en valencià. A més l’organització pretén donar enguany un caràcter i missatge feminista al Ceba-rock amb la participació dos grups integrats per dones: Candela Roots i Las Hijas de la Cumbia.

El primer es un grup de música reggae en valencià amb lletres que contenen temàtiques com els drets humans, el compromís amb la natura, el pacifisme i la igualtat. Una altra de les reivindicacions de la banda és la d’augmentar la presència de les dones als escenaris, combatent el model predominant als festivals.

L’altre està format per dos discjòqueis valencianes que naixen amb la intenció crear ambient de festa on tot el món puga ballar. Elles es consideren Selectah’s, persones encarregades de seleccionar les pistes per crear una atmosfera segons el moment.

Tanca el cartell el grup local Aspart, un grup d’estil punk amb lletres irreverents i un referent de la Pobla de Vallbona.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà