Festes d’Olocau

Les festes d’Olocau, que van arrancar passat 31 de juliol, continuaran aquesta setmana el dimecres dia 7, a les 23 hores, amb el concert de Mub Go Jazz Quintet a la Casa de la Senyoria. El dijous a les 22.30 hores serà el lliurament de trofeus del futbol en el poliesportiu municipal Ángel Panadero. Per la seua part, el divendres dia 9, des de les 9 del matí s’engalanaran els carrers per a a la nit sopar al carrer Major amb el cant d’Albaes del versador Jere i companyia.

Entrant en el cap de setmana, el dissabte a partir de les 11 del matí els més xicotets podran gaudir del parc infantil. A la vesprada hauran jocs tradicionals i cucanyes en la plaça Major. A les 22 hores serà el torn del Sopar del Càncer a la Casa de la Senyoria. El diumenge a les 10 del matí hi haurà una marató popular amb eixida des del carrer Sant Josep. A la vesprada, Cercavila amb la batucada Ali Marino, i a continuació cavalcada popular i concurs de disfresses. A les 23 hores cinema de carrer al pati de la Casa de la Senyoria.

Per a començar l’última setmana de festes, el dilluns 12 de vesprada hi haurà orxata i fartons en la plaça Major, seguit del campionat de Petanca en el poliesportiu municipal Ángel Panadero. A les 23 hores, i a càrrec del grup de teatre Vilamarxant, la plaça Major acollirà el sainet valencià: ‘als bous de Castelló’. El dimarts a les 10 del matí campionats de jocs de taula i per a sopar paella gegant ‘El Salt’ en la plaça Major amenitzat per un conjunt musical.

El dimecres 14 a les 12 del migdia picaeta ambientada musicalment en la plaça Major, a la vesprada a partir de les 20 hores inauguració de la pista i campionat de pàdel en la Lloma. I a partir de la mitjanit discomòbil en l’avinguda Font del Frare. La festivitat de la Mare de Déu d’agost començarà a les 12.30 hores amb una solemne missa, a les 20.30 hores la processó en honor a la verge i a partir de les 23 hores discomòbil en l’avinguda Font del Frare.

I per a tancar l’agenda festiva el divendres 16 d’agost i, en honor al patró Sant Roc, a les 12.30 hores se celebrarà una solemne missa, a les 20.30 la processó i tancaran les festes a les 23 hores amb Bullanga Teatre i l’obra ‘El Pacte’ a la Casa de la Cultura.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà