Festes de Bétera

Del 12 al 22 d’agost Bétera celebra les festes patronals amb les Obreres i Majorals com a protagonistes. Ells seran els encarregats d’oficiar l’Entrada de la Murta, l’acte que donarà el tret d’eixida a les festes, diumenge dia 11.

El dilluns 12 a la nit serà la presentació al recinte de l’Albereda d’Obreres i Majorals 2019. A continuació gran concert amb l’actuació de Nuria Fergó i Felipe Garpe amb els seus «mariachis» i la Banda Simfònica del Centre Artístic Musical de Bétera. Dimarts 13 serà la nit del concurs de paelles i l’actuació de l’orquestra Montecarlo. L’endemà, a partir de les 23 hores, tradicional Dansà a càrrec de l’associació cultural l’Aljama i Nit d’Albaes pels carrers de la localitat. Mentrestant, al recinte de l’Albereda, discomòbil organitzada pels Majorals 2020.

El dia gran de Bétera arrancarà a les 10 del matí amb la rodà de les Alfàbegues des de l’hort. De vesprada, després de la processó, coet de luxe a la Placeta del Sol. A la nit, gran cordà al carrer Gascó Sirera i coetà per tots els carrers autoritzats del poble fins a la matinada. Divendres 16, a les 10.30 hores Missa i Retaule a l’església de la Puríssima. A la nit, gran festival dels 90, Ninety’s party, amb l’actuació estel·lar actuació d’OBK i amb els dj’s José Coll i ‘Espinete’ Ku Manises.

El tradicional ‘dia del gos’, dissabte 17, se celebrarà la cordà infantil a partir de les 19 hores a la Plaça Lluís Reig. En acabar se celebrarà la Coetà del gos a càrrec dels Majorals 2019. Des de les 23 hores, gran Nit del rock amb les actuacions de Bajoqueta rock, Porretas i Reincidentes. Diumenge 18, de vesprada Ball de Torrent a l’Albereda, mentre que a la nit serà el torn de la Nit de Play-backs a càrrec de les comissions falleres del poble. De dilluns a dimecres hi haurà mercat mon fantasia i parc infantil al passeig de l’Albereda. A les 20 hores, concert per a menuts i majors del grup Ramonets i Nit del rock amb les actuacions dels grups originals La Guardia, La Frontera, Danza invisible i Los cigarros.

Dimarts 20, tradicional cavalcada de disfresses, truita gegant i macro discomòbil ‘Q’Lio! Crazy Party. Dimecres, musical infantil Campanilla, espectacle de l’humorista Paco Collado «El Alberrocho» i les actuacions Tribut a Mecano i Melani, guanyadora de «La Voz Kids».

Per a tancar el programa festiu, dimarts 22, a les 11 del matí Vuitava i confecció de les Bolletes per l’elecció de les Obreres 2020. Des de les 20 hores, processó i acomiadament de les Obreres i Majorals 2019. I a la nit tancament amb els tributs a El último de la fila i Héroes del silencio.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà