EI parc de Sant Vicent de Llíria acull el Festival de Famílies i Mascotes

Llíria celebrarà dissabte que ve 12 d’octubre la segona edició del Famafest, el festival de famílies i mascotes. Les activitats de la jornada es realitzaran al parc de Sant Vicent des de les 11 fins a les 19 hores.

Esta festa dels animals domèstics inclou exhibicions, tallers, una passarel·la d’adopció, projeccions d’audiovisuals, expositors locals, teatre i concursos. A més, comptarà amb un espai d’animació infantil amb activitats per als més menuts.

El festival està organitzat per la Regidoria de Benestar Animal de l’Ajuntament de la localitat, amb la col·laboració de la Federació del Comerç de Llíria i altres entitats.

La regidora de l’àrea, Mari Cruz García, ha destacat que el Famafest, “a més de ser una trobada d’oci per a les famílies amb mascotes, pretén sensibilitzar als assistents en el compromís pel respecte als animals i per l’entorn en el qual viuen”.

Igualment, en esta edició “volem també conscienciar i educar als més joves sobre estes qüestions, per la qual cosa durant el dijous i el divendres es realitzaran xarrades sobre la cura de les mascotes, en alguns centres educatius de la localitat”. 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà