IV Marató de Lectura a Serra

La plaça de la S.M. La Primitiva de Serra acollirà la IV Marató de Lectura Camp de Túria La Serranía el proper dissabte 19 d’octubre, a partir de les 10.30 hores.

Les activitats començaran amb els tallers de punts de lectura, voladors i il·lustració, este últim a càrrec d’Alicia Calero. Seguirà una sessió de Jam literària i durant el matí també hi haurà instal·lat un fotoreclam amb la rateta Marieta i el Micalet, símbol de la col·lecció juvenil de l’editorial valenciana Bromera que col·labora amb el projecte. 

A més a més, la Biblioteca Municipal també tindrà el seu espai de promoció de l’agència de lectura i del Club de Lectura Municipal i hi haurà una parada de creuallibres. Durant la jornada, també hi haurà instal·lat el Passeig de la Lectura, un espai dedicat a les llegendes i narracions de tots els pobles que conformen el projecte lector. D’altra banda, Miquel Puig serà l’encarregat del contacontes que farà les delícies dels més menuts. 

L’acte acabarà amb un sorteig de llibres i l’entrega del premis dels concursos de fotografia ‘Serra, un poble que llig’, Haikullibres i Bookface. També, amb motiu de la Marató de Lectura, s’ha convocat el segon concurs de microrrelats d’àmbit intercomarcal. 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà