Campanya de la biblioteca de l’Eliana: “1 quilo o 1 litre = 1 llibre”

La Biblioteca Municipal de l’Eliana llança de nou la campanya solidària “1 quilo o 1 litre = 1 llibre”, per a recollir aliments a canvi llibres. Es podrà col·laborar durant el mes de novembre, aportant aliments no peribles o productes d’higiene. Els articles prioritaris són pots de llegums, pel seu fàcil consum; llet, pastes, oli i conserves.

Per cada quilo o litre que es done, el cooperant pot portar-se un llibre de la seua elecció de els proposats per la Biblioteca, que al mateix temps han sigut donats anteriorment per usuàries i usuaris d’aquesta. Aquesta és la segona vegada que la Biblioteca Municipal emprén aquesta campanya, la primera va ser fa dos anys en els mesos de desembre i gener. La resposta de la ciutadania va ser molt positiva.

Aquesta acció solidària es duu a terme en col·laboració amb Càritas de l’Eliana, entitat que presta ajuda de manera permanent a persones necessitades de la localitat. Segons Caridad Blat, membre de l’organització, “en l’actualitat l’ajuda d’aliments l’estan rebent unes 20 famílies del municipi”. Càritas col·labora estretament amb la Regidoria de Benestar Social i també amb el Banc d’Aliments.

Per al regidor de Biblioteques, Jorge Pérez Comeche, “aquesta acció demostra que el paper de la Biblioteca va més enllà de ser un lloc de lectura o de préstec de llibres, sinó que pot ser, a més, un espai de vertebració de la societat, integrador i solidari”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà