June’s Kaleidoscope i Johnny B. Zero arriben a La Pobla de Vallbona dins del circuit Sonora

cartel sonora

La Casa de la Cultura de La Pobla de Vallbona acollirà les actuacions de June’s Kaleidoscope i Johnny B. Zero el pròxim dissabte 25 de gener. La presència d’ambdós artistes a la localitat del Camp de Túria s’emmarca en el circuit Sonora organitzat per l’Institut Valencià de Cultura (IVC).

Els concerts començaran a les 19:30 hores i comptaran amb entrada gratuïta.

June’s Kaleidoscope és l’alter ego de la cantautora i pianista Arantxa Iranzo. La vocalista va deixar València després de graduar-se en piano clàssic per establir-se a Londres. A la capital britànica va començar a recórrer el circuit de sales i va ser finalista del certamen The Rising of Bands del Hard Rock Café London. A més, el seu primer EP, Soon You Will See (2012), va sonar en la prestigiosa BBC. Posteriorment, va viatjar als Estats Units al ser escollida en el Songrwriting Workshop de la Universitat de Nova York. Allà va ser on Arantxa va decidir tornar a casa per a escriure el seu nou treball, Brave Journey Into The English Sea (2018). Produït per Matt Ingram (Laura Marling, Florence + The Machine) i farcit d’experiències personals, les seues cançons van sonar en els Concerts de Vivers 2017 on va ser telonera de Jamie Cullum. L’àlbum va ser guardonat com a millor disc de cançó d’autora en els I Premis Carles Santos de la Música Valenciana, mentre que el tema “Best Hotel Room We’ve Ever Had” va ser nominat com a millor cançó.

D’altra banda, Johnny B. Zero és una formació ubicada a València. Tanmateix, el projecte va sorgir l’any 2012 a Àustria de la ment del cantant, compositor i guitarrista Juanma Pastor. Després de guanyar la quarta edició del certamen Vinilo València, el grup va debutar amb el disc Mayday! (2014). Les deu cançons del seu repertori ja destil·laven una gran passió pel rock de guitarres, però amb esperit aventurer. També han editat l’EP Crystal Totems (2016), els àlbums Birds (2017) i Suicide Watermelon Stories (2018) i el single They Have It, That’s Why We Don’t Have It (2019), tots ells amb el favor de la crítica i el públic. D’aquesta manera, la banda ha consolidat una trajectòria tan extravagant com la seua formació: bateria, sintetitzador, saxo, guitarra i veus. El llarga durada Suicide Watermelon Stories va ser nominat com a millor disc de rock en els I Premis Carles Santos.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà