Contacontes del Parc en línia

Coincidint amb l’arribada del bon temps i amb la finalitat de temporada del Contacontes de la Biblioteca, la Regidoria d’Educació i Infància posa en marxa la XX edició del Contacontes del Parc, una activitat multitudinària que congregava, fins enguany, a un bon nombre de xiquetes de la localitat en un paratge del Parc de la Pinada, en la vesprada dels dijous, coincidint també amb la reducció de la jornada escolar que deixava als escolars amb les vesprades lliures d’obligacions.

Amb l’ànim que els xicotets espectadors no es queden sense els seus contes, s’ha recorregut a la tecnologia per a portar fins a les seues cases quatre espectacles, un cada dijous del mes, que seran estrenats en la pàgina de Facebook de l’Ajuntament a les 18.30, per a posteriorment estar disponibles també en el canal de YouTube i en el compte oficial d’Instagram.

Les sessions començaran aquest dijous dia 4 i tindran una duració aproximada de mitja hora, amb dues actuacions per sessió. Els protagonistes d’enguany, un cartell de luxe, seran Almudena Francés, Laia Contacontes, l’Esglai Teatre i Dani Miquel, participant en dues sessions cadascun.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà