L’Eliana celebrarà la Setmana de l’Orgull LGTBI+ virtual

cartel lgtb eliana

La Regidoria d’Igualtat de l’Eliana ha preparat amb Marietes la celebració en línia a través de les xarxes socials de l’associació. de la Setmana de l’Orgull LGTBI+ sota el títol de “Amb tú en la distància” per les circumstàncies derivades de la pandèmia.

El dilluns 22 de juny a les 19 hores en el Saló de Plens, on tindrà lloc una roda de premsa que inclou la presentació del vídeo “Orgullosos”. A continuació, es procedirà a l’hissat de la bandera i el pregó que marca l’inici de la Setmana. El mateix dilluns a les 20 hores s’estrenarà en les xarxes l’exposició virtual “Piedras”, de MJ Garrido, una col·lecció de 23 fotografies que van quedar penjades de l’Espai Expositiu del Centre Sociocultural quan va arribar el confinament.

Continuaran els actes el dimarts 23 a les 19 hores amb la presentació del llibre “Laberinto”, d’Eley Grey, a càrrec de Mila Martínez. El dimecres 24 a la mateixa hora, s’estrenarà el concert del Cor de l’Eliana “Estima com vulgues”, gravat el passat estiu a la Torre del Virrei. També a les 19 hores del dijous 25, s’oferirà una xarrada conduïda per Julia Navarro amb l’escriptor Óscar Hernández Campano.

La resta de dies de la setmana, entre el divendres 26 i el diumenge 28, es publicaran tots els vídeos de suport a Marietes i a la causa LGTBI+ remesos a l’associació per parts de col·lectius i persones individuals. Tot això en Facebook, Instagram i Twitter de @marietesleliana.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà