The Sir Aligator’s Company al V Festival El DesenJazz de Llíria

cartel desenjazz

Llíria se sumarà a la commemoració de la Festa Internacional de la Música amb la celebració del V Festival El DesenJazz, protagonitzat pel grup The Sir Aligator’s Company i la col·laboració ha sigut amb la prestigiosa OrquestaFilarmónica de Bogotá, a través del seu director general David García.

El compositor colombià Francisco Zumaqué, autor de ‘El Canto de los Abrazos’, ha treballat des de la distància amb els músics locals de The Sir Aligator’s Company per a crear una adaptació de la seua obra per a este esdeveniment.

El V Festival El DesenJazz es realitzarà a l’auditori de la Banda Primitiva este diumenge 21 de juny. L’aforament és limitat, per a accedir serà obligatori l’ús de mascareta, i les invitacions es podran reservar en l’App de l’Ajuntament de Llíria. També s’emetrà via streaming a través del canal de YouTube municipal.

 The Sir Aligator’s Company s’acosta al rock, pop, jazz i soul des de la seua formació clàssica. Els trombons i les tubes canvien per complet el seu rol tradicional en adaptar temes de diferents estils musicals. Este grup ha actuat per tot el territori espanyol i té tres discos gravats.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà