‘Racons florals per a tots’ al Castell de Benissanó

cartel benissano

Del 18 al 23 d’agost, i de manera gratuïta per a tots els veïns,el Castell de Benissanó albergarà diferents muntatges i exposicions florals en l’interior de les seues muralles.

Aquesta iniciativa impulsada per la Diputació de València i que aportarà al món dels floristes valencians una injecció econòmica de 60.000 euros suposarà un impuls per a este sector que es va veure greument afectat per la Covid-19 i la suspensió de les Falles 2020 i altres festes locals.

Els muntatges s’exposaran en diferents espais de 20 municipis de la província de València, sota el títol ‘Racons florals per a tots’ i s’instal·laran en llocs d’especial interés per la seua bellesa o valor arquitectònic, cultural o històric com és el cas de Benissanó i el seu Castell del segle XV.

L’Ajuntament participarà amb l’aportació de 2.000 euros destinats a incrementar els muntatges florals que s’exposaran al Castell durant estos quatre dies i l’empresa local “Flores Beltrán”serà l’encarregada de proveir les flors que s’utilitzaran.

“També hem acordat, que el muntatge floral i l’estructura o estructures metàl·liques que puguen utilitzar-se per a este esdeveniment estiguen realitzades per empreses locals, ajudant així als nostres empresaris i autònoms en estos moments tan difícils”, ha declarat Rafa Navarro, regidor de Turisme, que ha avançat que tots aquells que acudisquen a esta exposició floral el dissabte 22 podran gaudir de música en directe a l’interior del Castell.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà