Torna el cicle ‘Al Voltant de la Ciència’

El cicle de conferències divulgatives ‘Al Voltant de la Ciència’ de l’Eliana reprén la seua activitat aquest divendres, 25 de setembre, amb una xarrada especial entorn de la pandèmia global provocada pel Covid-19. Amb l’arribada d’aquest coronavirus que condiciona les nostres vides i davant l’al·luvió d’informacions falses que circulen pels diferents canals de comunicació, és necessari comptar amb veus autoritzades i expertes dels qui treballen colze a colze per a véncer-lo.

En aquest cas l’esdeveniment, que se celebrarà a les 19 hores en el Nou Espai del Centre Sociocultural, comptarà amb la participació d’especialistes de diferents departaments de l’Hospital Arnau de Vilanova. La Dra. Empar Mayordomo, Subdirectora mèdica, el Dr. Juan José Soler, Cap de servei de Pneumologia, el Dr. Antonio Bueno, metge d’Atenció Primària i el Dr. Fernández González Candelas, Catedràtic de genètica de la Universitat de València i investigador del Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC), explicaran en primera persona la seua experiència enfront de la malaltia.

L’acte, al qual s’haurà d’accedir amb mascareta i que tindrà aforament limitat a 50 persones per a mantindre la distància de seguretat, estarà presentat pel director del cicle, Daniel Ramón i moderat per Lluís Andrés.

No hi han comentaris

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà