Tota l’oferta cultural de l’Eliana fins al 30 d’octubre

cartel programación cultural eliana

Nou projeccions cinematogràfiques, tres conferències, dues presentacions de llibres, una exposició, una funció de teatre i una òpera componen l’oferta cultural de l’Eliana des de hui fins al 30 d’octubre.

La programació cultural estable va patir, amb l’arribada de l’Estat d’Alarma i conseqüent confinament, una traumàtica interrupció el mes de març. Des de la Regidoria de Cultura, a partir d’aqueix moment, va començar a aplicar fórmules en línia per a portar la cultura a les llars del municipi, creant el programa #culturaacasa.

Amb l’arribada de la desescalada, el passat estiu es van reprendre, amb totes les precaucions que les circumstàncies exigien, les programacions de la Terrassa del Cinema d’Estiu i Estiu a la Torre. Ús de màscares, distanciament social, aforaments limitats i gel hidroalcohólico  han passat a formar part del quotidià per al públic consumidor de cultura.

Arribat el mes de setembre, es torna a obrir al públic la programació estable habitual incloent les mateixes mesures que es van adoptar a l’estiu. Des de Cultura s’ha fet públic el conjunt d’activitats previstes entre el 25 de setembre i el 30 d’octubre. Aquesta programació ja es pot consultar en la web municipal, en http://www.leliana.es/va/page/agenda-cultural-2.

Per als pròxims dies, hi ha previstes 17 ofertes culturals, de les quals nou són projeccions cinematogràfiques, tres conferències o taules redones, dues presentacions de llibres, una exposició de pintura, una funció de teatre i una representació operística.

D’aquesta manera, es reprenen cicles amb “Al voltant de la ciència”, els tres de cinema ‘Cinefòrum dels classics’, ‘Cicle dels diumenges’ i ‘Llibres en pantalla’, la ‘Setmana de les lletres’, ‘Anem al teatre’ i ‘Cinc segles de música’.

Aquestes activitats es desenvoluparan a l’Auditori , l’Espai expositiu i el Nou Espai del Centre Sociocultura.

La comèdia ‘L’electe’ es representarà el 17 d’octubre a l’Auditori dins de “Anem al teatre”, i l’òpera ‘Madama Butterfly’ en el mateix escenari el 30 d’octubre per a obrir la XVI edició de ‘Cinc segles de música’.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà