Concerts de Nadal de la Unió Musical de Llíria

cartel navidad unio musical

La Unió Musical de Llíria oferirà els tradicionals concerts de Nadal de la Unió acoblant-se a les noves circumstàncies. La societat muscial ha programat sis concerts els dies 19, 27, 29 de desembre i 3 de gener en el Teatre i amb aforament limitat.

Iniciarà la sèrie nadalenca l’Orquestra Jove el proper dissabte 19 de desembre, amb un repertori de música barroca que servirà per donar la benvinguda als nous integrants de l’agrupació.

Seguirà la Colla Pastrana, el diumenge 27 de desembre, amb un concert de nadales valencianes al que seguirá, el mateix dia, el segon Cafè-Concert protagonitzat per un grup de Harmoniemusike de la Banda Simfònica, amb obres de Mendelssohn i Mozart.

El 29 de desembre serà l’Orquestra Simfònica, que ens oferirà una gala lírica en la qual participaran la soprano Montserrat Martí Caballé i el tenor Javier Palacios Muñoz, dins el cicle de concerts d’orquestres Bankia.

Finalitzarà el cicle nadalenc la Banda Simfònica amb dues sessions matinals el 3 de gener d’un conte musicat, amb guió original i interpretat per Jordi Aparici Martí.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà