Nadals online a l’Eliana

L’Eliana ha programat Nadals online amb l’objectiu d’oferir un temps d’oci adequat i de qualitat aquests dies de festes a tots els xiquets de la localitat. 

D’aquesta manera, del 23 de desembre al 6 de gener i a través de les xarxes socials municipals de Facebook, Youtube i Instagram, l’Ajuntament estrenarà un vídeo diari amb contacontes, música, màgia, jocs i molta diversió per a les i els més menuts. Baix la producció de Rebombori Cultural, cada vesprada a les 17 hores, el Pare Noel i els Reis Mags d’Orient respondran les seues preguntes, dubtes i inquietuds i descobriran, al mateix temps, curiositats relacionades amb les tradicions nadalenques al voltant del món. En Nit de Nadal, Cap d’Any, a les 18 hores, i la vespra de Reis, a les 12 del matí, se celebraran contacontes especials amb relats fantàstics, manualitats i moltes altres sorpreses.

L’agenda nadalenca infantil continuarà el dissabte 26 amb el musical ‘Mulán’ a l’Auditori. I per a començar l’any de la millor manera possible el diumenge 3 de gener i sobre el mateix escenari es representarà l’espectacle de dansa audiovisual i musical ‘Blowing’. Les entrades per a tots dos espectacles estan ja a la venda en Elientrada.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà