Campanya per a mantindre viva la flama de les Falles en Vilamarxant

cartel vilamarxant

L’Ajuntament de Vilamarxant, a través de les regidories de Festes i Comunicació, ha llançat una campanya per a mantindre viva la flama de les Falles durant este mes de març en el qual tampoc se celebraran les festes en honor a Sant Josep.

La pandèmia provocada per la COVID-19 ha alterat les nostres vides i ha provocat que se suspenguen les Falles, un any més, a l’espera que milloren les condicions epidemiològiques. Malgrat tot, el Consistori desitja mantindre l’esperit faller a Vilamarxant i que fallers i veïns continuen demostrant el seu amor per estes festes en un municipi que les viu amb intensitat.

Així, l’Ajuntament de Vilamarxant convida a tots els veïns a penjar en les seues finestres i balcons articles o peces (bruses, polars, mocadors, bandes…) que demostren el seu compromís per les Falles.

L’objectiu d’esta acció és que la ciutadania demostre el seu compromís amb les Falles i pose el seu granet d’arena traient a les finestres o balcons alguna cosa que represente el seu afecte per estes festes que encara caldrà esperar per a celebrar als carrers i casals.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà