L’Eliana posa en marxa un nou servei de Whatsapp Jove

Cartel WhatsappJove l'Eliana

La Regidoria de Polítiques de Joventut de l’Eliana ha posat en marxa un nou servei de WhatsApp jove, dirigit a la població d’entre 14 i 30 anys. A través d’aquest nou canal els joves de l’Eliana rebran en els seus telèfons informació respecte a beques, ajudes, tallers d’oci, formació, concursos o viatges.

Per a formar part del nou grup de difusió les persones interessades han de guardar el número de telèfon 674 153 856 en la seua agenda de contactes amb el nom de, per exemple, Elijove, InfoJove o Espai Jove. A continuació, hauran d’enviar un WhatsApp amb la paraula ALTAJOVE juntament amb el seu nom i cognoms. Des d’eixe moment començaran a rebre totes les notícies municipals del seu interés.

Aquest nou servei no respondrà consultes o dubtes. En tot cas, en qualsevol moment els joves de la localitat poden acudir de manera presencial a l’Espai Jove, contactar per correu electrònic o al telèfon 96 275 80 30, extensions 121 i 401.

A més, Joventut ha posat en marxa un qüestionari anònim dirigit a aquest sector de la població per a conéixer les seues inquietuds i ajudar així a redactar un nou Pla Local. Sobre la base de les dades recollides a través d’aquesta enquesta, l’àrea conformarà un conjunt de propostes d’oci i plans formatius adequats als seus interessos.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà