Torna l’Orquestra Simfònica Primitiva de Llíria

cartell orquestra primitiva Llíria

L’Orquestra Simfònica Primitiva de Llíria serà l’encarregada de fer sonar de nou la música al Clarín, amb el concert que oferirà el pròxim diumenge 28 de març, a les 18.30 hores, en el teatre de la Banda Primitiva de Llíria. Este concert s’engloba dins del Cicle Bankia d’Orquestres de la Comunitat Valenciana 2020-2021.

Este concert recupera l’activitat de la Banda Primitiva, després de la cancel·lació de les activitats a conseqüència de la covid19, concretament durant els mesos de gener i febrer. A més, l’acte servirà per a reemplaçar el Concert d’Any Nou, organitzat per al passat 3 de gener, i que es va haver de posposar.

L’Orquestra Simfònica realitzarà l’entrada oficial dels seus integrants i, després, es lliuraran les Beques de l’Escola de Música del curs 2019-2020: Pare Antoni, Daniel Llopis Alcalá; José María Malato, Elisa Romero Cerro; Miguel María Falomir, Adrián Llibrer Benlloch; Francisco Cebrián – Aurelia Beneítez Ruiz, María Fuster Gil.

L’Orquestra Simfònica Primitiva, dirigida pel seu director titular Juanjo Aguado Baena, interpretarà el següent programa:

Concierto de Navidad, Corelli.
Música nocturna de Madrid, Bocherini.
Pequeña serenata para dos orquestas, Mozart.

L’entrada serà gratuïta, però per assistir al concert caldrà fer una reserva de les entrades a través del telèfon 618.09.39.71. Únicament es podran reservar dues entrades per persona i, en el moment de la reserva, s’indicarà un horari de recollida de les mateixes. 

No hi han comentaris

Respondre

Your email address will not be published.