Campanya ‘Menja’t la Pasqua’ a Vilamarxant

cartel vilamarxant

L’Ajuntament de Vilamarxant, juntament amb l’Associació de Comerciants i Professionals de Vilamarxant, ha iniciat la campanya de promoció “Menja´t la Pasqua” per a fomentar la compra en els comerços i professionals amb major activitat durant estes festes.

Carnisseries, forns i empreses d’oci seran les protagonistes d’esta campanya ideada des de l’àrea de Promoció Econòmica que dirigeix Víctor Sanchis en estreta col·laboració amb l’Associació de Comerciants i Professionals del municipi del Camp de Túria.

Així, es fomentarà el consum dels productes típics de la Pasqua en estes dates: mones, ‘panquemao’s, ‘regañaes’, llonganissa de pasqua, les ‘torràs’ que es consumeixen durant la celebració de la Pasqua en el municipi.

Però també és important destacar totes les activitats d’oci i temps lliure a l’aire lliure que ens brinden les empreses locals en un entorn natural tan idíl·lic com el de Vilamarxant.

Víctor Sanchis, regidor de Promoció Econòmica, ha destacat l’objectiu de la campanya “Menja´t la Pasqua”: “Pretenem posar en valor aquells sectors associats a la Pasqua com a via per a fomentar el consum i activar el comerç local, creant sinergies amb un sector cada vegada més emergent com ho és el de les empreses del municipi que centren les seues activitats en l’oci i el temps lliure”.

“De fet, a Vilamarxant comptem amb almenys cinc empreses que realitzen rutes eqüestres, batejos o activitats de munta en quadra, així com empreses multioci que estos dies ofereixen excursions, rutes de senderisme i altres activitats extraescolars”, ha afegit el regidor.

Sanchis, a més, ha destacat que totes estes empreses “promocionen molt bé el nostre entorn paisatgístic generant ocupació i activitat econòmica”.

“A poc a poc anem agregant campanyes promocionals al calendari, com la campanya nadalenca, la de Pasqua, la Ruta de la tapa o la compra del material escolar. Són campanyes sobre les quals anem treballant i que han vingut per a quedar-se”, ha conclòs el responsable de l’àrea de Promoció Econòmica de Vilamarxant.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà