Les millors activitats per a un pla familiar en el MuVIM

mary popins

Espectacle familiar ‘Mary Poppins’

El diumenge 4 d’abril (11.30hores) tindrà lloc l’espectacle ‘Mary Poppins’, una adaptació a contacontes del popular clàssic de Pamela Lyndon Travers amb el qual gaudir en família d’una obra inoblidable amb marionetes, cançons originals i dansa en directe que farà les delícies de grans i xicotets.

Esta activitatés gratuïta, com totes les restants, tot i que a causa de les limitacions d’aforamentexistents, serà necessari recollir una entrada en el propi museu a partir de les 10 hores i fins a esgotar les places.

Visites guiades i tallers

Com a complement a les exposicions del museu es realitzen visites guiades a l’exposició ‘Visca Berlanga!’,aixícom tallers didàctics en els quals el cinema serà l’autèntic protagonista. Crear un guió o dissenyar el cartell seran només algunes de les propostes que podran trobar-se i que es completen amb el taller ‘Mireu: aixòés el canviclimàtic’.

A més, des del MuVIM es convida a sobrevolar Valènciaa mb la maqueta realitzada a partir del pla del pare Tosca. Diferents visites temàtiques permetran conéixer com ha canviat la ciutat a partir d’esta maqueta que presidix el vestíbul del museu i amb les quals recórrer una València no sempre recognoscible.

Els contacontes ‘La història interminable’ i ‘El Petit Príncep’ completen esta intensa agenda prevista pel MuVIM amb la qual gaudir d’activitats per a tota la família cada dissabte i diumenge.

Estes activitats compten amb un aforament limitat i reduït per a complir amb les mesures de prevenció i seguretat decretades per les autoritats sanitàries a causa de la COVID-19 pel que, com indiquen des del centre, és necessari reservar plaça prèviament trucant als telèfons 96 388 37 30 o 96 388 37 42.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà