L’Eliana acull de nou el Festival Ecozine

ecozine

Els dies 17 i 20 de maig el Centre Sociocultural de l’Eliana acull una nova edició de Ecozine, el festival de cinema mediambiental que té per finalitat divulgar, exhibir i premiar pel·lícules de ficció, animació i documentals de temàtica ambiental, a més de promoure activitats paral·leles relacionades amb els audiovisuals i el medi ambient.

Un total de 180 alumnes de 1r de l’ESO de l’IES l’Eliana estan gaudint de 8 projeccions d’animació, documental i ficció, tant nacionals com internacionals, que hauran de votar per al Premi del Públic de la Secció Joves del festival, que es donarà a conéixer el pròxim 3 de juny a Saragossa.

Aquesta segona cita comptarà amb la presentació a l’alumnat del carnet OCA (Observadors Ciutadans Ambientals), mitjançant el qual els joves analitzaran i informaran regularment l’Ajuntament sobre com millorar aspectes relacionats amb l’estat dels arbres, la mobilitat sostenible, el reciclatge o la sostenibilitat.

Els estudiants tancaran aquestes jornades participant en la iniciativa iNaturalist de l’Acadèmia de Ciències de Califòrnia i la National Geographic Society, per a elaborar un xicotet bioblitz mitjançant el qual cataloguen part de la biodiversitat present al Parc de la Pineda. Amb aquesta iniciativa redescobriran en els seus 22.000 m² variades espècies vegetals i animals, que en molts casos passen desapercebudes en fer una passejada per la zona.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà