‘Viu els teus parcs’ en Sant Antoni de Benaixeve

cartel sab

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve llança de nou la campanya “Viu els teus parcs”, un cicle de tallers, activitats i espectacles dirigides als xiquets del municipi, que se celebren als parcs de la localitat.

Es tracta de la tercera edició d’esta campanya, que pretén mostrar la varietat de parcs existents així com oferir diverses maneres de gaudir d’ells, mitjançant activitats tan diferents com espectacles, tallers, animació a la lectura o al reciclatge.

“Viu els teus parcs” es desenvoluparà els dies 29 de maig, el 5, 12 i 19 de juny i el 4 i 18 de setembre.

Totes les activitats començaran a les 11:30 hores, i la del 5 de juny (“R-CONTEM PEL MEDI AMBIENT”) tindrà un segon torn a les 12:15 hores.

El públic serà infantil i familiar i els tallers es duran a terme en grups de màxim 15 participants, per la qual cosa serà necessari inscriure’s prèviament a través del següent formulari: https://forms.gle/REMmuPKfBFYNquTe9

El primer dels tallers serà el de “DISSENYA I PINTA LA TEUA SAMARRETA”, que tindrà lloc este dissabte a les 11:30 hores per a xiquets d’entre 4 i 12 anys. Cada participant hi pintarà a mà una samarreta amb pintures especials. S’impartirà en dos grups, un d’ells a l’exterior de la Casa de la Joventut (c/Alcarava, 78) i l’altre al parc del c/Fotja.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà