Tornen els contacontes de juny al Parc de la Pineda de l’Eliana

cartel cuenta cuentos

Torna l’activitat infantil ‘Conta’m Contes al Parc’, que en 2021 compleix 20 anys en aquest entorn amb relats teatralitzats per als i les més menudes de l’Eliana, sense comptar l’edició del passat any, que es va haver de re-adaptar a la modalitat en línia a causa del Covid-19.

Coincidint amb l’arribada del bon temps i amb la fi de temporada dels Contacontes de la Biblioteca, el colomar del Parc de la Pineda oferirà diferents i màgiques històries cada dijous del mes de juny, a partir de les 18.30 hores.

El primer d’ells arrancarà el dijous 3 amb ‘R-Contem pel medi ambient’, de La Titella, una proposta destinada a públic d’Infantil i Primària per a treballar valors com el respecte pel nostre entorn. Transmetent hàbits socials i cívics per a sensibilitzar en l’ús de les 3 R i recrear de manera dinàmica i creativa la participació i l’escolta col·lectiva.

El dijous 10, el públic infantil i de fins a tercer de Primària podrà gaudir de ‘Pepot i la caixa musical’. Una dolça sessió on es mesclen històries i contes adaptats amb ritmes musicals i diferents elements de percussió. Pepot els acompanyarà amb la caixa màgica, la xaranga de Bremen i els seus inesperats instruments.

El dijous 17 arribarà amb una sessió per a treballar les emocions i aprendre la importància d’acceptar-se tal qual un és amb ‘Contes agafats de la mà’. Els assistents d’Infantil i Primària aprendran a identificar les emocions bàsiques per a descobrir la importància de conviure amb elles i amb molta diversió i riures.

El contacontes del dijous 24, dia de la festivitat de Sant Joan, es traslladarà al dimecres 23 amb ‘Rondaballs espectacle de contes i música’, en el qual el públic cantarà i ballarà juntament amb els protagonistes.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà