Torna el cinema d’estiu a Vilamarxant

Cartel cine vilamarxant

L’Ajuntament de Vilamarxant, a través de la Regidoria de Cultura, recuperarà a partir d’este diumenge, 6 de juny, el cicle de cinema d’estiu perquè la ciutadania puga disfrutar de les millors pel·lícules de la temporada a l’aire lliure.

L’àrea de Cultura té previst exhibir una desena de pel·lícules d’estrena durant els mesos de juny, juliol i agost en la Replaça, lloc perfecte perquè els veïns acudisquen a disfrutar de les nits d’estiu.

Este diumenge, 6 de juny, començarà el cicle amb la projecció de “Hasta que la boda nos separe” a partir de les 22.30 hores. “Las aventuras del Doctor Dolittle”, “100% Wolf: Pequeño gran lobo” i “After en mil pedazos” completen la programació del mes de juny.

Miguel Navarro, regidor de Cultura, ha assegurat que el retorn del cinema és “una gran notícia per a tots”. “Apostarem per cinema de qualitat per a tots els públics durant els mesos d’estiu perquè la ciutadania disfrute del bon temps a l’aire lliure”.

“Apostem, com sempre, per una cultura segura. Sabem que hem de continuar lluitant contra la pandèmia i posarem totes les eines perquè les persones que assistisquen a les sessions complisquen amb les recomanacions sanitàries”, ha afegit el regidor.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà