Serra inicia hui el Festival de Música de Cambra de la Calderona

programació serra concert

Del 15 al 31 de juliol quasi 40 músics oferiran 7 grans concerts

Serra inicia hui el I Festival de Música de Cambra de la Calderona. Del 15 al 31 de juliol la localitat, enclavada al cor de la Serra Calderona, es convertirà en la capital de la música de cambra i reunirà les millors figures del panorama musical de cambra tant internacional com de casa nostra. En total quasi 40 músics que oferiran 7 grans concerts, concerts didàctics, classes magistrals i dos exposicions musicades.

Els carrers i places de Serra i l’església de la Mare de Déu dels Àngels seran els escenaris per a acollir els set concerts en els quals la música de cambra será el fil conductor. Una música representada en multitud d’estils que van del jazz al barroc, el folk mediterrani i el folk llatí i americà amb obres de Johanes Brams, Clara Shumann, Maurice Ravel, Joseph Haydin, Matilde Salvador o Beethoven, sota la direcció artística de Salvador Bolón, membre de l’orquestra de la Comunitat Valenciana-Palau de les Arts i vinculat al municipi de Serra.

A més a més, una part fonamental del festival és la seua essència educativa i participativa. Així, els integrants de les bandes de música de la localitat podran acudir a les diferents classes magistrals de cambra que s’han programat durant tres dies. Paral·lelament s’oferiran concerts educatius per als més menuts que acudeixen a l’Escola d’Estiu. Dos exposicions musicades tancaran la primera part del festival que tindrà la seua cloenda el 31 de juliol amb un concert d’orquestra de cambra que comptarà amb el violinista francés Philipp Grafin.

“El festival comptarà amb artistes de primera línia mundial que els avala la seua trajectòria internacional” comenta Salvador Bolón, director artístic del festival. Al costat de Philipp Grafin
també actuarà Olatz Ruiz de Gordejuela, Alejandre Regueira, Paco Varoch, la noruega Benedicte Palko, el serbi Robindro Nikolic o la polonesa Malwina Masternak a més de 15 músics valencians, 10 estatals i 5 més internacionals.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà