Fira del Dolç Artesà de Casinos

L’Eliana: Contacontes contra la violència de gènere al parc de la Pinada

carte leliana

L’Eliana inicia la campanya 2021 entorn del 25N, Dia Internacional Contra la Violència de Gènere, aquest mateix diumenge dia 7 amb el projecte ‘Un conte per la igualtat’.

Cada diumenge al matí, fins el pròxim dia 25, s’escenificarà un contaconte infantil al parc de la Pinada, amb l’objectiu de previndre i detectar aquesta xacra social a través d’activitats lúdic-pedagògiques.

Els xiquets, d’entre 5 i 10 anys, i les seues famílies podran introduir-se en diferents històries emmarcades en la superació de la desigualtat i la violència de gènere, coneixent a dones valentes que trien el seu propi destí, trenquen amb els estereotips de gènere i tracten de superar-se en el seu quefer diari.

El primer d’ells tindrà lloc a les 12 hores i estarà titulat ‘Esta no es la típica historia’, on dones com Gloria Fuertes, Marie Curie, Hipatia, Mary Shelley contaran històries de superació, lluita i assoliments que no haurien de passar desapercebuts si volem construir un món més igualitari i millor.

La sèrie continuarà el dia 14, a la mateixa hora, amb la teatralització de ‘Basta! Stop Violencia de Género’ i contes plens de dones valentes que van decidir canviar les seues vides com el d’una vampiressa que vivia tancada perquè la van convéncer que era perillós eixir de la torre, una Ventafocs farta de menjar perdius, dues princeses germanes que han de triar un company de viatge o un gegant agressiu que perdrà el més bell que té: la música.

El diumenge 21, a les 11.30 hores, i coincidint amb la Fira de la Infància i la Gent Gran, els més menuts podran gaudir de ‘El cofre de la igualdad’. Un cofre ple de contes, amb princeses que s’enfronten a dracs en lloc de quedar-se tancades a la torre; o que trien elles mateixes allò que volen fer amb les seues vides.

No hi han comentaris

Deixar un comentari

El vostre correu no es publicarà.