El Castell de Riba-roja acollirà la jornada ‘La petjada de carboni’

Jornada Proyectos Europeos

La Mancomunitat Camp de Túria ha organitzat el pròxim 15 de novembre al Castell de Riba-roja la jornada ‘La Petjada de Carboni, avanç cap al Pacte Verd Europeu’ per a personal polític i tècnic en la qual es treballarà en les línies de futur i treball conjunt per a desenvolupar Camp de Túria gràcies als fons europeus.

Els assistents podran analitzar les oportunitats i iniciatives estratègiques sobre les quals versarà el futur de la comarca.

La jornada que comptarà amb la presència de la delegada del Govern, Gloria Calero, té l’objectiu d’informar i formar sobre el Pacte Verd Europeu, l’aplicació de la Petjada de Carboni en l’àmbit de l’administració i l’empresa així com reflexionar sobre Iniciatives Estratègiques i Missions de transformació que poder ser d’interés per a la comarca.

L’acte comptarà amb la participació de José Luis Muñoz, que ha sigut director de la Comunitat d’Innovació i Coneixement en canvi Climàtic de l’Institut Europeu d’Innovació i Tecnologia (EIT) de la Comissió Europea, president de les comunitats d’Innovació i Coneixement del EIT a Espanya i actualment és ‘Sènior Advisor’ en diversos grups estratègics per als fons NextGenEU.

Les empreses interessades a participar en la jornada pot posar-se en contacte en el número de telèfon 962798150 Ext.2.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà