El Conservatori de Llíria presenta la programació de Santa Cecilia

Cartell Conservatori

El Conservatori de Llíria ha presentat la programació especial per a la commemoració de Santa Cecilia, que se celebra en novembre.

L’agenda d’activitats donarà el seu tret d’eixida el 15 de novembre, amb la inauguració d’una exposició d’instruments musicals de ferro de l’escultor valencià Paco Corell en el Hall del Conservatori que es podrà visitar de dilluns a divendres de 16 a 20 hores fin el 28 de novembre .

El dimecres 17 de novembre, el Conservatori comptarà amb diverses activitats a càrrec d’Abraham Cupeiro, multiinstrumentista especialista a descobrir noves sonoritats per a instruments que es troben en desús.

L’agenda vespertina s’iniciarà a les 17 hores amb un taller orientat a l’alumnat del centre i a partir de les 19 hores, Abraham Cupeiro realitzarà un concert-presentació de l’instrument Aulos obert al públic general.

El calendari d’activitats prosseguirà el dijous 18 de novembre a les 18.30 hores amb la conferència ‘La música: Art inútil?’ impartida per Miguel Vidagany.

El dilluns 22 de novembre a les 17.30 hore, tindrà lloc l’acte oficial de presentació del curs 2021/2022, acompanyat per l’actuació d’unconjunt de flautes, dirigit per la professora Mar Martínez, i una altra formació de metalls i percussió, sota la direcció del professor Daniel Llosá.

El dimarts 23 de novembre a les 19.30 hores, el teatre de la Banda Primitiva acollirà la conferència de Justo Romero, ‘Juan Vicente Mas Quiles’, en homenatge al compositor i director edetà, que ens va deixar fa algunes setmanes als 100 anys.

El dimecres 24 de novembre a les 17.30 hores, la directora de l’Orquestra de la Universitat de València, Beatriz Rodríguez, oferirà una master-class en directe.

El divendres 26 de novembre a les 17.30 hores, el grup Púpura Dansa oferirà el concert ‘Meettheartist’, per a posar el fermall final a la programació extraordinària de Santa Cecilia.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà