Llíria presenta la programació per a commemorar el 25N

cartel25N

L’Àread’Igualtat de l’Ajuntament de Llíria ha presentat la programació confeccionada per a la commemoració del Dia Internacional contra la Violència de Gènere 2021. Esta comptarà, al costat de les habituals accions comunitàries, amb altres iniciatives reivindicatives enfocades des de l’àmbit esportiu, amb motiu de la celebració del Mundial d’Handbol Femení 2021.

 L’agenda d’actes s’iniciarà esta vesprada, amb la concentració ‘Vesprada Violeta’ organitzada per l’associació local Elles Dones a partir de les 20 hores, en la plaçaMajor.

Demà dijous 25 de novembre, Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra la Dona, i a partir de les 11 hores, la localitat recupera la marxa ciutadana ‘Llíria lliure de violència contra la dona’ amb la participació dels centres escolars i qualsevol persona que ho desitge podrà sumar-se al recorregut urbà, que conclourà a les portes de Ca la Vila amb la lectura d’un manifest a càrrec d’alumnat delscol·legis i instituts de la localitat.

Este 2021 coincideix amb la disputa del Mundial d’Handbol Femení que comptarà amb Llíria com una de les seues seus i l’Àrea d’Igualtat ha organitzat diferents taules redones i iniciatives aprofitant este fet.

Taules redones

Dilluns que ve, 29 denovembre, es projectarà en l’Espai Turisme Llíria, a partir de les 18.30 hores, el documental ‘Campeonas sin límites’, de Paqui Méndez, sobre les dificultats que afronten nombroses esportistes en el dia a dia, lluitant per una societat equitativa enfront de la falta de suports i oportunitats.

La directora conduirà una taula redona denominada ‘Els reptes personals de les esportistes d’elit’, i que comptarà amb la participació d’ex esportistes como Natalia Morskova, Concha Montaner i Mónica Merenciano.

Espai Turisme Llíria tornarà a acollir el 30 de novembre i a la mateixa hora, una nova taula de debat sota el títol ‘Dones emprenedores des de diferents àmbits socials’, l’artista emprenedora, Andrea Torres; la comerciant local, Rosalía Casse, i Natalia Morskova expressaran, a través de vivències personals, els grans obstacles que troben les dones per a obrir-se pas, en igualtat de condicions, en diferents espais laborals i socials.

L’Ajuntament de Llíria també instal·larà, en els espais limítrofs del pavelló Pla de l’Arc, un Punt Violeta durant la celebració dels partits del 3 al 8 de desembre, de 18 a 22 hores.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà