L’Eliana presenta l’Agenda Jove per al mes de desembre

cartel eliana

El Centre d’Informació Juvenil de l’Eliana ha organitzat per a desembre una agenda d’activitats i tallers amb l’objectiu d’oferir una alternativa d’oci saludable i gratuïta als joves en un mes marcat pel temps lliure que brinden les vacances nadalenques.

Les activitats arrancaran el dijous 2 de desembre amb ‘Com guanyar el duel als exàmens’, un taller on la població estudiantil, d’entre 14 i 25 anys, aprendrà a regular l’estrés i l’ansietat que poden produir aquestes proves i com afrontar-les amb èxit.

El dissabte 11 de desembre al matí, joves d’entre 12 i 17 anys podran ‘tunejar’ la seua pròpia roba amb una activitat pràctica que els permetrà convertir una samarreta vella en una peça de moda actual i divertida.

El divendres 17 de desembre a la vesprada se celebrarà el taller ‘Incorpora’t’, en el qual joves d’entre 17 i 30 anys podran conéixer mètodes i aprendre tècniques que els permetran endinsar-se en millors condicions en el món laboral.

Aquestes activitats tindran lloc a la Casa de la Joventut i places limitades, per la normativa anticovid, prèvia ordre d’inscripció al correu elijove@leliana.es. A més, estaran impartides per personal becat de l’àrea de Joventut titulat en la matèria.

La Regidoria de Joventut ha preparat un Campus Jove de Nadal amb una bateria de tallers de variada temàtica com a cuina saludable, caracterització i maquillatge, teatre o càmera, televisió i cinema. Totes elles se celebraran, del 27 al 29 de desembre i els dies 3, 4 i 5 de gener.

La places estaran limitades i serà necessari inscriure’s prèviament.

L’oferta nadalenca es completarà amb Espai 3.0, un matí sencer que tindrà lloc el dijous dia 30 i que inclourà, entre una altra oferta d’oci, Escape Room, Mario Kart o un circuit de patinets elèctrics. L’esdeveniment en aquest cas se celebrarà en la plaça d’Europa i tindrà entrada lliure.

Durant el mes de desembre continuen els programes de ‘Creativa’t’ i ‘Arts escèniques i expressió corporal’. Les persones interessades a formar part d’algun d’ells o ampliar la informació poden dirigir-se al telèfon 96 275 80 30 (ext. 401), de dilluns a divendres de 9 a 14 hores.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà