La Mostra de Música i Cultura Tradicional de Bétera destinarà els beneficis a La Palma

Cartel Aljama

Este divendres 3 de desembre l’associació cultural l’Aljama de Bétera organitza la XIII Mostra de Música i Cultura Tradicional, que després de la pandèmia, torna amb un gran component solidari. En aquesta ocasió l’associació local col·labora amb l’agrupació folklòrica Alfaguara de Breña Baixa a l’Illa de La Palma, a través dels quals es destinarà la recaptació íntegra de les entrades als afectats pel volcà Cumbre Vieja.

La Casa de la Cultura acollirà aquest esdeveniment a partir de les 20:30 hores per a rebre als assistents que des del 12 de novembre han pogut anar adquirint les entrades.

Amb el títol “A l’Ombra…de la Festa”, l’Aljama sorprendrà amb un espectacle innovador on la música, el ball, la il·luminació i l’escenografia es cuiden fins al més mínim detall. Sempre posant de manifest la cultura popular de Bétera i també acostant al municipi altres cultures musicals a nivell nacional i internacional.

“Sens dubte, un espectacle que no deixarà indiferent a cap dels quals assistim i que compta amb aqueix component solidari que fa important, encara més si cap, l’assistència de tots”, ha destacat el regidor de Cultura, Manuel Chover.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà