Elianadal torna carregada d’activitats per a aquestes festes

cartel elinadal

L’agenda d’Elianadal arrancarà aquest dissabte 4 de desembre amb l’encesa de llums de Nadal, de l’arbre i del Betlem en la plaça del País Valencià.

Per al públic infantil, la Biblioteca Municipal celebrarà els dijous 9 i 16 els seus contacontes especials. El cap de setmana de l’11 i 12 de desembre, tindrà lloc la Fira de Nadal del Comerç, des de les 11 del matí en la plaça del País Valencià, que inclourà activitats variades com ara tallers, desfilades de moda o contacontes.

No faltarà la música dels concerts de les diverses agrupacions de la Unió Musical, de l’Escola Coral i de l’Escoleta Coral de l’Eliana. I la tradició tornarà de la mà de la Ronda del Sereno des de la plaça del País Valencià i continuarà pels carrers de la localitat el matí del dissabte 18.

L’esport més solidari tornarà, de nou, amb la XX Sant Silvestre, el dimecres 29.

El teatre també tindrà espai en aquesta variada agenda amb l’obra ‘Puertas abiertas’ protagonitzada per Cayetana Guillén Cuervo i Ayoub El Hilali, el diumenge 19. I per al públic familiar ‘El aprendiz de brujo’ la vesprada del dijous 30. La cita amb el cinema nadalenc serà el diumenge 26 amb dues sessions. Una infantil amb ’La família Addams 2: la gran escapada’ i una altra per a adults amb ‘El buen patrón’.

Del 27 al 30 de desembre i del 3 al 5 de gener se celebrarà Nadal Menut, una activitat gratuïta dirigida a xiquets d’entre 3 i 12 anys que els permetrà gaudir dels matins de les vacances escolars. Per part seua, del 27 de desembre al 5 de gener se celebrarà igualment el Campus Jove amb una àmplia bateria de tallers i activitats, que ompliran els matins i les vesprades de les i els joves elianers de fins a 25 anys.

Ja en 2022, la vesprada del dimarts 4 de gener l’Eliana donarà la benvinguda als emissaris i emissàries reals dels Reis d’Orient en la plaça del País Valencià, com a preàmbul a la Gran Cavalcada del dimecres 5, que finalitzarà amb el lliurament de regals i la recepció oficial de Ses Majestats, Melcior, Gaspar i Baltasar, a l’Ajuntament.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà