Taller de Manualitats nadalenques per a xiquets a Bétera

cartel betera

L’Ajuntament de Bétera a més de decorar els seus carrers amb la tradicional il·luminació i d’incloure flors de pasqua en jardins i jardineres, ha instal·lat set bústies reals en la Glorieta, el Bulevard, el Centre Comercial Mas Camarena, Plaza Verdum i la zona comercial de Torre en Conill.

L’àrea de Comerç en col·laboració amb les Escoletas Municipals Xiquets i Josefa Guardiola ha elaborat les tradicionals cartes que es podran recollir en els edificis municipals per a depositar-les en aquestes bústies reals i ha posat en marxa Tallers de Manualitats Nadalenques perquè les famílies puguen realitzar les seues compres mentre els xiquets gaudeixen de multitud d’activitats.

Aquests tallers es realitzaran els dies 22 i 29 de desembre en l’edifici Casa Nebot de 17 a 20 hores per a realitzar adorns, galetes i moltes més manualitats.

Els interessats hauran d’inscriure als seus fills en el mail extraescolar@lauter.es indicant que l’activitat és per a Bétera, el dia triat, el nom del xiquet, l’edat i una persona i un telèfon de contacte de contacte.

Dins de la campanya nadalenca i després de realitzar un Taller d’Aparadorisme, el comerç tradicional compta amb la típica decoració nadalenca.

L’avinguda Constitució comptarà amb una Fira de Nadal que s’instal·larà del 28 al 30 de desembre horari de 10.30 a 14 hores i de 16.30 a 20.30 hores amb inflables, jocs, tallers, manualitats, conta contes i una pista de patinatge.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà