Olocau: Escola de mares i pares des del 17 de gener

cartel olocau

El pròxim 17 de gener es desenvoluparà la primera sessió de l’Escola de mares i pares, una iniciativa que es desenvoluparà en nou sessions al llarg dels pròxims mesos a la Casa de la Cultura en horari de 18 a 20 hores. 

Es tracta d’unaformació dirigida a les famílies de l’alumnat del col·legi Alt Carraixet que pretén posar l’èmfasi en la coeducació i en la sensibilització individual i col·lectivadavantels reptes que comporten elsprocessos de canvi de xiquetes, xiquets i adolescents. Per això, s’abordaranconceptescomelsestereotips i elssexismes, el llenguatgeinclusiu, l’enuig i la ràbia, la prevenció del consum de drogues o la ciberseguretat. 

A càrrec de les sessions estarà Eva Victoria Bernal Serrano, llicenciada en Criminologia, amb estudis com a Agent d’Igualtat i en àrees com la Coeducació, la Comunicació no Violenta, la Psicologia orientada a Processos o la Facilitació de grups, entre altres. Aixímateix, té una llarga experiència en l’acompanyament de la infància en riscd’exclusió social, en comunicació, en resolució de conflictes, en diversitat i en docència en prevenció de violència.

També serà l’encarregada de dur a terme pròximament el Programa de convivència escolar, coeduació i prevenció de violència en el col·legi, una formació dirigida al seu alumnat i directament relacionada amb els continguts d’aquesta iniciativa. 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà