L’Eliana ofereix un curs gratuït d’Obediència Canina Urbana

Curs d'obediència canina urbana

L’Eliana acollirà el pròxim mes de febrer un curs gratuït d’Obediència Canina Urbana, amb l’objectiu de formar a elianers i les seues mascotes en tècniques d’obediència i educació i amb la finalitat de millorar la seua convivència social en el municipi.

D’aquesta manera, es repetirà l’experiència que es va dur a terme en el municipi el passat mes de juliol de 2021 en la qual van participar un centenar de gossos.

El curs, que inclou un diploma acreditatiu d’assistència, està organitzat per CIM València i la Regidoria de Benestar Animal de l’Ajuntament de l’Eliana.

L’acció formativa està composta per quatre sessions tots els dilluns del mes, sent la primera d’elles de caràcter teòric el dia 7 de 9.30 a 14 hores en el Centre Sociocultural i les restants, ja amb els cans, en Hort de les Taules de 10 a 11.30 hores.

Aquelles persones que estiguen interessades a rebre més informació poden contactar amb el telèfon 661 949 279. Així mateix, l’Ajuntament posa a la disposició de la ciutadania un formulari d’inscripció en línia en la web municipal.

La regidora de Benestar Animal, Cristina Díaz, ha explicat que aquest curs ajudarà als elianers i elianeres a conéixer la normativa municipal de tinença d’animals de companyia, a més d’adquirir nocions sobre la psicologia canina.

No hi han comentaris

Deixar un comentari

El vostre correu no es publicarà.