Vilamarxant: El Trail 3 Pics de Les Rodanes torna el 23 de gener

trail vilamarxant

El Trail 3 Pics de Les Rodanes de Vilamarxant torna el pròxim cap de setmana. El diumenge, 23 de gener, se celebrarà la dissetena edició d’esta prova, organitzada pel Club Atletisme de Vilamarxant en col·laboració amb l’Ajuntament.

La competició tindrà tres modalitats de carreres per muntanya: la prova regna que constarà de 28 quilòmetres; el rapittrail, de 14 km.; i el Iniciació Trail, de 8 km. Totes les modalitats tenen la seua eixida i arribada en el camp de futbol Germans Albiol de Vilamarxant.

El club organitzador ja ha confirmat a través de les seues xarxes socials que estan esgotats els dorsals per a participar en qualsevol de les distàncies de la competició.

Xavier Jorge, alcalde de Vilamarxant, ha destacat esta prova: “Córrer per Les Rodanes és un dels grans privilegis que tenim els veïns del nostre poble. Oferir, gràcies al treball del club d’atletisme de Vilamarxant, l’oportunitat de disfrutar del nostre entorn amb una prova de trail és una gran notícia per a tots”.

“Des de fa quasi dos dècades, el club local porta organitzant esta carrera de muntanya que s’ha convertit en un referent en el calendari autonòmic. Haver-se esgotat els dorsals és una prova de les ganes que té la gent de córrer per Les Rodanes”, ha agregat.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà