Bétera repeteix programa d’activitats extraescolars

extraescolares juni-mayo2021

L’Ajuntament de Bétera, a través de l’àrea d’Educació i Joventut, ha posat en marxa el programa d’activitats extraescolars després de l’èxit de participació del passat any.

Aquestes activitats culturals, esportives, artístiques, educatives i d’entreteniment van dirigides a la població entre els 3 i els 18 anys i es realitzaran de manera gratuïta fins a mitjan mes de juny.

La temàtica de les activitats va des de continguts educatius fins uns altres d’oci que combinen aspectes mediambientals i científics per a un aprenentatge divertit.

Per al mes de febrer s’han programat Tallers de Diverticiencia, d’Escacs, de Parkour, de Robòtica, d’Arts Circenses, de pilota i un Escape Room de Superherois, una gran varietat a la qual inscriure’s fins al 13 de febrer data límit per a participar.

Per a les activitats de Diverticiencia, d’Escacs, de Parkour i de Robòtica, els interessats i interessades hauran d’inscriure’s a través del formulari: https://aucaextraescolares.es/alta-extraescolar-ayto-de-betera-2022/.

Les inscripcions als Tallers d’Arts Circenses, de Pilota Valenciana i el Escape Room es realitzen per instància genèrica en el Registre d’Entrada de l’Ajuntament, de manera presencial o per seu electrònica.

Aquestes activitats oferides es realitzaran de febrer a juny i els pròxims mesos s’oferiran activitats puntuals cada mes com per exemple tallers de drons, badnight, grafisme, art, entre altres.

Aquest programa es realitza a través d’una subvenció de la Conselleria d’Educació de 22.63 euros.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà