Benaguasil acollirà la carrera RunCáncer el pròxim 2 d’abril

cartel runcancer benaguasil

Tots els diners recaptats es destinarà a projectes d’investigació contra el càncer

Benaguasil serà un dels municipis participants en la VIII edició del Circuit RunCáncer organitzat per l’Associació Espanyola Contra el Càncer a València. Així ho han confirmat els regidors de l’Ajuntament en la presentació de la nova edició del circuit en l’acte celebrat a Alboraia.

La marxa benèfica amb eixida des de la Plaça Major, se celebrarà el pròxim 2 d’abril a les 11 hores, i té com a objectiu visibilitzar aquesta malaltia i poder recaptar els majors diners possibles per a destinar-lo a la investigació.

Des de l’Ajuntament han manifestat la seua satisfacció perquè Benaguasil forme part d’aquest esdeveniment que conjumina esport i solidaritat i han agraït a l’associació Mestresses de casa Tyrius de Benaguasil la seua col·laboració amb la AECC i la labor que realitzen de manera desinteressada.

Des del Consistori també han animat als veïns i veïnes a sumar-se a la causa i participar en aquesta carrera solidària que se celebrarà respectant les mesures de seguretat i higiene vigents.

Les inscripcions ja estan obertes i es poden realitzar a l’Ajuntament, en el Centre Esportiu Hidrotermal, quiosc La Perla, Lolin Moda I Complements i Forn Els Eres. Així doncs, el cost del dorsal serà de cinc euros i el de la samarreta commemorativa de sis euros, encara que els interessats podran fer-se amb un pack de tots dos per deu euros.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà