‘Balconejat-t’: Pentagrama i Llíria promouen un certamen de pintura en els balcons

balconet-jar Llíria

L’Associació Pentagrama i l’Ajuntament de Llíria han organitzat el certamen de pintura “BalconejAR-t. Balconades per la Salut Mental”, que servirà per a engalanar els balcons del municipi convertint-lo en un museu a l’aire lliure per a passejar i vore les obres presentades. Esta iniciativa compta també amb la col•laboració de la Federació del Comerç de Llíria, Músicos Sin Fronteras i Caixa Popular. 

El concurs pretén mostrar, des d’una òptica oberta i interdisciplinària, les possibilitats que té l’art com a eina terapèutica i d’inclusió social. D’esta manera, promou la creació d’un espai públic cultural, configurant-lo com un vehicle d’integració i foment de la salut mental, en el que s’implique a tota la ciutadania en este marc de diàleg entre art, salut i comunitat.  

Des de hui i fins al 31 de març, està obert el termini d’inscripció i recollida de la tela per a realitzar la balconada, previ depòsit de 10 euros, a l’edifici Multiusos de Llíria, en horari de 10.00 a 13.00 hores. 

Es pot participar en el certamen, de forma col·lectiva o individual, amb una obra original i inèdita amb tècnica i temàtica lliure. Els treballs podran presentar-se fins al 30 d’abril. El 15 de maig s’inaugurarà una exposició, als principals carrers del nucli urbà, amb les 40 primeres balconades presentades.

El 9 de juny s’entregaran els guardons a les millors obres. Es concediran dos premis de 300 euros, un per votació popular i un altre seleccionat pel jurat del certamen. 

Les bases del concurs estan disponibles en la web municipal.    
 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà