Serra decidirà a través d’un concurs el cartell de la Fira de la Calderona i el Dia de la cirera

Concurs cartell serra

Podran participar totes les persones majors de 16 anys i el termini acabarà el 30 de març

Un concurs decidirà el cartell de la 16 Fira de la Calderona i la 50 edició del Dia de la Cirera de Serra que després de dos anys de parada obligada per la situació sociosanitària podrà celebrar-se enguany el 4 i 5 de juny. La cita que és un aparador de l’oferta turística del municipi i de molts altres pobles de la Calderona.

Al concurs podran participar totes les persones majors de 16 anys que podran enviar quantes obres consideren des de hui. El termini per enviar les obres comença hui i acaba el 30 de març. L’1 d’abril el jurat haurà seleccionat les tres obres que s’exposaran a l’oficina de Turisme i que podran passar a una segona fase de selecció en la qual es decidirà la persona guanyadora del concurs que servirà per anunciar la fira de la Calderona i Dia de la Cirera.

“El concurs vol fomentar la participació de totes i tots i implicar a la ciutadania en una festa molt arrelada al nostre poble” manifesta l’alcaldessa de Serra i responsable de Turisme, Alicia Tusón. I afegeix, “Estem treballant ja per coordinar les activitats que formaran part de la fira de la Calderona i dia de la Cirera en un any en què podrem celebrar el 50 aniversari d’aquesta festa que promou Serra com a destinació turística.”

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà