Llíria: ‘eMe, Early Music of Edeta’ del 25 al 27 de març

cartel lliria

Turisme Llíria ha presentat la quarta edició del ‘eMe, Early Music of Edeta. Festival de Patrimoni Històric i Música Antiga de Llíria’, que commemora el Dia Europeu de la Música Antiga, 21 de març, amb una programació de concerts del 25 al 27 de març a l’església de la Sang (s. XIII).

L’esdeveniment s’inaugurarà el divendres 25 de març, a les 20 hores, amb l’actuació ‘Traces de Ministrils’ de Ministriles de Marsias. Esta prestigiosa agrupació musical especialitzada en músiques del Renaixement, compta, entre les seues files, amb el músic nascut a Llíria Simeó Galduf, un dels millors trombonistes d’Espanya.

El cicle de concerts continuarà el dissabte 26 de març, a les 22 hores, amb el directe de l’agrupació madrilenya Ensemble Musicantes, un quartet especialitzat en músiques medievals que presentarà el programa ‘Els Colors de l’Edat mitjana’ a través del qual faran un repàs de les músiques practicades en la península ibèrica en l’Edat mitjana de tradició cristiana, musulmana i jueva.

L’eMe compta amb la col·laboració d’una altra ciutat de la Xarxa UNESCO, Sevilla amb l’agrupació musical Accademia del Piacere, amb la direcció del violoncel·lista sirià FahmiAlqhai que és, al matiex temps, director del FeMÂS de Sevilla, i que oferirà l’espectacle ‘Las Violas de Norte y Sur’ el diumenge 27 de març, a les 20 hores,

Les entrades per a assistir al ‘eMe, Early Music of Edeta. Festival de Patrimoni Històric i Música Antiga de Llíria‘ es poden adquirir, al preu de 3 euros, en l’App Llíria i en la web municipal.

L’edil de Turisme, Paco García, ha destacat que esta edició “vol servir també per a demanar la pau a Ucraïna” i estarà dedicada a la ciutat ucraïnesa de Khàrkiv, també Ciutat de la Música de la UNESCO, “que ha sigut bombardejada en el conflicte bèl·lic, i els músics i els creadors dela qual han patit moltes baixes i les infraestructures musicals i artístiquesde la qual han sigut devastades”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà