Sant Antoni de Benaixeve celebra el Dia del Llibre i el Dia Pasqüer

san antonio de benagéber Día del Libro y Día pascuero 2022 - SAB

Les activitats tindran lloc dissabte 23 d’abril a la Plaça de l’Ajuntament i diumenge 24 de vesprada

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve celebra el Dia del Llibre 2022 i un Dia Pasqüer amb una sèrie d’activitats per a tots els públics. El Dia del Llibre tindrà lloc dissabte 23 d’abril a la Plaça de l’Ajuntament, i el Dia Pasqüer serà el diumenge 24 de vesprada.

Les activitats pel Dia del Llibre començaran a les 11 hores amb l’espai de les escriptores i escriptors de Sant Antoni de Benaixeve: Antonio Vallés, Adriana Rubens, Jaime Millás, Manuel Morera, Marta García de la Rosa, Juan Sepúlveda, Rafael Borrás i Alfonso L. Díaz seran presents per a donar a conéixer les seues obres i la seua trajectòria com a autors. En aquest espai també estarà present la papereria PaperSab, que col·labora amb la regidoria en la celebració d’aquest acte.

A les 11.30 hores tindrà lloc el Scape Room “El enigma literario” per a xiquets i xiquetes d’entre 8 i 12 anys, a la Sala Multiusos de la Plaça de l’Ajuntament. Per a participar cal inscriure’s prèviament a través del següent enllaç: https://forms.gle/GCWuoNF2U9gGLiec7. Places limitades i inscripcions obertes fins al 13 d’abril.

També a les 11.30 hores la plaça acollirà el taller “Pequellibre” per a xiquets de 5 a 10 anys. Per a participar també cal inscriure’s prèviament a través d’aquest enllaç: https://forms.gle/N7dfQvkKnQeEuLPi7. Places limitades i inscripcions obertes fins al 13 d’abril.

A les 12.45 hores tindrà lloc l’espectacle “Disparatario de Cuentos” per a tots els públics, i a les 14h finalitzarà el Dia del Llibre 2022. Tots els assistents podran recollir un marcapàgines i una bossa per als seus llibres.

Per a la vesprada del diumenge 24 la regidoria de Cultura organitza el Dia Pasqüer, amb una sèrie d’activitats en la zona situada entre els carrers Fotja, Piulo i Gafarró (https://goo.gl/maps/ZHiyUNtx7DZjRizE9).

A les 17 hores hi haurà un taller de catxirulos per a xiquets i xiquetes d’a partir de 4 anys i a les 18 hores jocs de pasqua. A les 18.30h es farà una pausa per al berenar amb mones de pasqua. Per a participar cal inscriure’s prèviament en el següent enllaç: https://forms.gle/xYqcvV5o59mi3wDr9. Places limitades i termini d’inscripció obert fins al 13 d’abril.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà