Riba-roja celebrarà la Fira del Llibre 2022 amb un programa replet d’activitats

cartel riba

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Riba-roja ha organitzat un programa d’activitats molt complet per a celebrar la Fira del Llibre 2022, que es realitzarà el cap de setmana del 23 i 24 d’abril al Parc Municipal Maldonado.

Després de tres edicions d’aturada per culpa de les restriccions de la Covid-19, aquest mes d’abril torna amb força la Fira del Llibre de Riba-roja, en la qual es donaran cita associacions i escriptors locals, artistes, editorials i llibreries del municipi, entre altres.

Així, seran presents amb els seus estands les editorials Edeta, Vinatea, Edicions 96 i Edicions del Sud; les llibreries Hiper office i Llum de lluna; el Centre d’Estudis Locals (CEL); l’Associació d’Aficionats a la Fotografia (AAFORRT) i la Associación d’Artistes Locals de Riba-roja de Túria

Així mateix, participaran la Rodallibres, el CEIP Mes d’Escote i les Biblioteques Municipals amb la seua homenage a Joan Fuster, en la celebració del seu centenari, i a Almudena Grandes. Entre els escriptors convidats destaquen Mari Carmen Sáes Lorente, Manel Arcos, Ricardo J.Muntés i Carmen Cardona.

Les activitats que es desenvoluparan de manera paral·lela a la Fira són: presentació i signatura de llibres; actuació musical de rock infantil de Scorcia i Big 54; funció teatral a càrrec de Perifèria Teatre de Titelles i espectacle de poesia i dansa “Ballant la paraula” en el qual col·laboren el Moviment Poètic Riba-*Túria, l’alumnat del Conservatori de Dansa de Riba-roja i el ballet (companyia resident) de José Huertas .

A més, l’artista local Iván Alfaro oferirà un taller d’il·lustració i L’Argila i Trobaversos el seu espectacle de contes i poemes per a infants de zero a noranta anys.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà