Bétera prepara una Jornada Solucions Digitals per a empreses i comerços

Bétera jornada digitales

L’àrea d’Indústria i Comerç ha convocat per al dimecres 13 d’abril als empresaris i comerciants del municipi

La digitalització de les xicotetes empreses, microempreses i autònoms constitueix un dels motors principals de la modernització de l’economia i de creixement potencial, per això, l’Ajuntament de Bétera, a través de la regidoria d’Indústria i Comerç, treballa per a facilitar l’accés a l’entorn digital de les empreses i comerços de la localitat.

D’aquesta manera, des d’aquesta àrea municipal i juntament amb el departament de Promoció Econòmica i Ocuapació de la Mancomunitat Camp de Túria i en col·laboració amb l’Associació de Comerciants de Bétera (ACB) i l’Associació Empresarial de Montcada, Nàquera, Alfara del Patriarca i Bétera (AEMON), ha posat en marxa una Jornada Informativa sobre Solucions Digitals que se celebrarà dimecres que ve 13 d’abril en horari de 08:30h a 09:30h en el Saló de Plens del Castell.

“Aquesta digitalització permetrà a les nostres empreses i autònoms millorar la seua productivitat, augmentar la seua grandària, internacionalitzar-se i desplegar el seu treball en xarxa”, ha explicat l’Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío.

La regidoria d’Indústria i Comerç ha convocat ja als comerços i empreses de Bétera perquè participen activament en aquesta jornada que s’estructura en dos blocs. D’una banda, la presentació dels Agents Innovació per a la Indústria i el Comerç de la Mancomunitat Camp de Túria i d’altra banda, aspectes relacionats amb la convocatòria del Kit Digital del Ministeri d’Assumptes Econòmics i Transformació Digital.

Per a sol·licitar el Kit Digital, que es realitzarà en diferents convocatòries, sent la primera per a empreses d’entre 10 i 49 treballadors, és necessari indicar el tipus de solució digital que necessita el negoci. A fi de facilitar i orientar-los en l’elecció de la millor solució digital per a aquestes empreses i comerços, l’àrea d’Indústria i Comerç al costat de la Mancomunitat, i gràcies a una subvenció de l’Agència Valenciana d’Innovació (AVI), es posaran a la seua disposició agents innovadors, uns per a empreses i altres per a comerços.

Aquests agents innovadors els oferiran ajuda, informació, assessorament i mentorización per a, en un primer moment, avaluar quina solució digital és la millor per al seu negoci i després els posaran en contacte amb els agents digitalitzadors per a aplicar-la en l’entorn laboral.

Tal com ha assenyalat el regidor d’Indústria i Comerç, Joaquín Gómez, “facilitem que els nostres empresaris puguen implementar l’ús d’eines tecnològiques i digitals a través de dos objectius, un, informar de la convocatòria de la subvenció del Kit Digital, i dos, presentar-los als agents innovadors que els ajudaran a sol·licitar aquesta subvenció i a dur-la a terme en els seus negocis”.

Aquesta sessió informativa finalitzarà al voltant de les 09:30h amb un desdejuni empresarial amb el qual la regidoria pretén que els assistents facen networking per a així donar-se a conéixer entre altres empresaris locals.

L’Ajuntament de Bétera continua treballant colze a colze amb la Mancomunitat, l’ACB i AEMON per a afermar les empreses i comerços del municipi i seguir en la senda de la digitalització i reactivació de l’economia local.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà