L’Eliana celebra el Dia del Llibre al costat dels comerços locals

Els dies 22 i 23 d’abril els veïns i veïnes podran emportar-se un llibre per les seues compres

La Biblioteca Municipal de l’Eliana ha reeditat, amb motiu del Dia Internacional del Llibre 2022, la iniciativa ‘Regala Llibres’ amb l’objectiu de continuar acostant el món dels llibres a la ciutadania i fomentar el gust per la lectura. I en aquesta ocasió el farà en col·laboració amb els comerços locals, en els quals la ciutadania podrà emportar-se un exemplar embolicat amb una etiqueta identificativa després de realitzar la seua compra tant el divendres 22 com el dissabte 23 d’abril.

No obstant això, la Biblioteca també regalarà llibres durant la jornada del divendres en el seu horari habitual i en la seua ubicació provisional en l’Edifici Passarel·la (c/Forces Armades, 3), on continua proporcionant els serveis de préstecs i devolucions.

Al voltant de 300 llibres i revistes procedents de donacions, baixes o de fons propis duplicats de literatura infantil, juvenil i adulta es repartiran per a commemorar aquesta efemèrides.

El regidor de Biblioteca, Jorge Pérez Comeche, ha recordat que la iniciativa cerca acostar la lectura a elianeros i elianeras i ha incidit en què les principals novetats es poden adquirir, com sempre, en les llibreries i en el comerç de proximitat.

No hi han comentaris

Deixar un comentari

El vostre correu no es publicarà.