L’Escola de Música del Clarín estrena “El Donyet”

La representació, amb entrada gratuïta, tindrà lloc el 22 d’abril a les 19.30 hores

La innovació metodològica continua sent una de les apostes de l’Escola de Música de la Banda Primitiva de Llíria. Una nova mostra d’això és l’estrena del conte “El Donyet”, una representació músic-teatral original que el centre estrena divendres que ve 22 d’abril, a partir de les 19.30 hores, en el teatre-sala de concerts de la societat, amb entrada gratuïta.


“Es tracta d’una iniciativa en la qual hem dedicat molt d’esforç i il·lusió”, reconeix la vicepresident de l’àrea Educativa, Ana Martínez. “Volíem implicar a tota la societat, en un projecte multidisciplinari mitjançant el qual el nostre alumnat s’enfronte a una representació escènica completa”.


En este sentit, el projecte ha sigut creat des de zero ex profeso per a la Banda Primitiva de Llíria, des del guió, les peces musicals, els decorats i el vestuari. A més a més, l’espectacle comptarà amb un gran desplegament tècnic de llums i so.


«El Donyet» compta amb la participació de més de 150 persones que pertanyen a diferents estaments de la societat: l’alumnat de l’escola de música que conforma un cor de més de 50 educands, 30 dels músics de la Banda Primitiva, intèrprets de l’especialitat de cant de l’Escola de Música i representants del grup de teatre de la societat.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà