Torna ‘Viu els teus parcs’ a San Antonio de Benagéber

Totes les activitats començaran a les 11.30 hores i cal inscriure’s prèviament a partir del 25 d’abril

La regidoria de Cultura de San Antonio de Benagéber llança la nova edició de “Viu els teus parcs 2022”, un cicle de tallers, activitats i espectacles dirigit als xiquets i xiquetes de Sant Antoni als diversos parcs de la localitat. A través d’aquesta programació d’activitats, es persegueix oferir propostes de cultura a l’aire lliure a les famílies del nostre municipi.

“Viu els teus parcs” celebra ja la seua quarta edició i començarà el pròxim 30 d’abril amb l’espectacle d’humor i màgia “Abracadabra”. Serà al hall de la Piscina Municipal de Sant Antoni de Benaixeve (enfront del parc del c/Fotja).

Les activitats continuaran els dies 14 i 28 de maig, el 4 i el 25 de juny. Totes les activitats començaran a les 11:30h, i per participar-hi cal inscriure’s prèviament a partir del 25 d’abril. El públic serà infantil i familiar, llevat que s’especifique una edat concreta per a les activitats.

El 14 de maig tindrà lloc un taller de creació d’instruments musicals amb materials reciclats per a xiquets i xiquetes d’a partir de 6 anys. Serà al parc de la Plaça de Diputació. El 28 de maig, el parc de Sant Vicent acollirà l’espectacle de circ “Royal Circus” amb barreja d’humor, acrobàcies i música. El 4 de juny es representarà l’obra teatral “Salvem el planeta” a l’exterior de la Casa de la Joventut, amb motiu del Dia Mundial del Medi Ambient. I finalment el 25 de juny, al mateix espai, tindrà lloc un espectacle de teatre de carrer anomenat “Cataplum! Viure entre bombes”, dirigit a tots els públics.

Les inscripcions podran realitzar-se des del 25 d’abril a través dels següents formularis:

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà