Benaguasil acollirà la Trobada Nacional de Confraries de Minerva

Benaguasil acollirà la VIII Trobada Nacional de Confraries de Minerva, organitzat per la confraria de Minerva de Benaguasil en coordinació amb l’Associació Nacional de Confraries de Minerva.

La cita que reunirà en el municipi a 300 confrares de tota Espanya, compta també amb la col·laboració de l’Ajuntament que, juntament amb la confraria ha col·laborat perquè els visitants tinguen el millor acolliment possible en el municipi.

En la trobada de les confraries de Minerva, que tenen com a objectiu l’Adoració al Santíssim Sagrament i a l’Eucaristia, participarà l’Excm. Sr. Cardenal d. Antonio Cañizares, Arquebisbe de València, que presidirà la solemne eucaristia del dia 14.

Programació

La programació s’iniciarà el dissabte 14 de maig a les 9:30h amb la recepció de confrares, el lliurament de material i la inauguració oficial que comptarà amb l’assistència de l’alcalde de Benaguasil.

A continuació tindrà lloc la conferència Benaguasil: patrimoni cultural i història de la Confraria de Minerva, seguida a les 12:30h d’assemblea general ordinària de les Confraries de Minerva.

A les 14:15h tindrà lloc el menjar de germanor, i a les 18h la missa solemne i la posterior processó. La jornada conclourà amb el sopar oficial de la Trobada i el lliurament d’un recordatori a les confraries assistents.

El diumenge 15 de maig, a les 9h se celebrarà la Missa de Minerva del tercer diumenge de mes, i a les 10:30h es realitzarà una visita turística guiada pel patrimoni i cultura de Benaguasil, i la reunió de la junta directiva nacional de confraries de Minerva.

Finalment, a les 12:30h tindrà lloc un concert i la clausura de la trobada, finalitzant aquest amb un menjar.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà