II Concurs Nacional de Clarinet ‘Llíria, Ciutat Creativa’, al juny

concurs clarinet llíria

El Conservatori Professional de Música de Llíria acollirà, els dies 18 i 19 de juny, la 2a edició del Concurs Nacional de Clarinet «Llíria, Ciutat Creativa», organitzat per S&M Music amb la col·laboració de l’Ajuntament de la localitat. 

Durant estes jornades els amants del món del clarinet i de la música podran disfrutar tant del concurs com de les activitats programades: masterclass, visites guiades, gastronomia, exposicions d’instruments i accessoris , a més dels concerts i els lliuraments de premis que es duran a terme en finalitzar cada jornada.

L’Ajuntament ha dotat els primers premis de 5é i 6é curs d’ensenyaments professionals i els primers premis dels dos nivells corresponents als ensenyaments superiors amb un recital a realitzar dins de l’agenda cultural de la localitat i la Unió Musical i la Banda Primitiva de Llíria atorgaran un premi a l’aspirant pertanyent a la societat que obtinga la màxima puntuació en el concurs amb la realització d’un recital o concert dins de la programació cultural de cada entitat.

En esta edició el Conservatori Professional de Música de Llíria ha creat un premi especial per a l’alumne o alumna que obtinga la màxima puntuació en el concurs. El premi consisteix en un lot complet de material per a l’instrument i partitures.

Des de l’organització també s’apunta que enguany han augmentat la quantitat de marques col•laboradores, la qual cosa ha permés millorar la quantitat de premis que s’atorguen. Tots els guardons patrocinats per estes firmes consisteixen en material per al clarinet així com partitures, canyes, filtres, barrilets i complements per a l’instrument.

Per al regidor d’Ensenyaments Artístics, Paco García, esta trobada “ve a completar l’elenc d’activitats, setmanes culturals i jornades formatives que al llarg del curs realitza el Conservatori de Música. A més, enguany, els participants i els seus acompanyants podran disfrutar de visites guiades a la nostra ciutat organitzades per Turisme Llíria tant el dissabte 18 com el diumenge 19 de juny”.

“Des de la Regidoria apostem per la fusió de música i patrimoni, símbols d’identitat de la nostra ciutat que ens acompanyen com a Ciutat Creativa de la Música en la xarxa UNESCO”, ha afegit. 

La directora del Conservatori de Llíria, Amparo Esteve, ha assenyalat que, esta nova edició del Concurs Nacional de Clarinet, “situa a la nostra ciutat, al centre educatiu i els seus ensenyaments musicals en la primera línia del panorama musical valencià, on es podran donar cita clarinetistes de tota Espanya” i ha animat “a totes les persones estudiants de clarinet al fet que puguen vindre, participar d’est concurs pedagògic i disfrutar d’una ciutat plena de música i llocs emblemàtics com és Llíria”.

Les inscripcions estaran obertes fins al 31 de maig en la web www.smmusic.es.

No hi han comentaris

Deixar un comentari

El vostre correu no es publicarà.