Rutes Saludables de l’Eliana

L’Ajuntament de l’Eliana ha inaugurat el projecte Rutes Saludables. Des del passat divendres tant veïns com visitants poden ja completar tres recorreguts alternatius de diversa durada i intensitat amb els quals a més de realitzar exercici podran conéixer els principals punts d’interés turístic local.

Amb aquesta actuació la Regidoria d’Esports busca promoure la pràctica regular de l’activitat física i afavorir la salut de la ciutadania. Totes les rutes són segures i accessibles per a totes les edats adultes i cadascuna d’elles està identificada amb un color segons el nivell de dificultat. Les persones que desitgen completar-les únicament hauran de seguir la senyalització vertical que trobaran durant el recorregut i en la taula informativa situada en la plaça del País Valencià, des d’on parteixen i finalitzen totes elles.

En cada quilòmetre trobaran un codi QR amb exercicis recomanats per a completar l’activitat segons l’edat i la ruta triada. També podran descobrir a través d’aquests mateixos codis el patrimoni municipal com el Parc de la Pinada, l’Ermita de Sant Elies, el Molí de la Lluna o la Torre del Virrei. Les tres rutes circulars, d’1.8, 3.2 i 6.5 quilòmetres, es trobaran també en format GPX i en Wikiloc, per a realitzar un seguiment des del telèfon mòbil.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà